The Colour Kitchen Oudegracht

Agenda

Zondag 19 juli: Soulmarket

Locatie Zuilen

Op zondag 19 juli is het tijd voor de 5e editie van de SoulMarket.

De SoulMarket is de markt voor liefhebbers van een spirituele lifestyle. Je vindt er mediums en tarotisten, kunt er heerlijk duurzame & fairtrade lifestyle items shoppen, je laten masseren en genieten van food&drinks, terwijl de DJ je oren verwent.
De SoulMarket vindt binnen en buiten plaats bij The Colour Kitchen Zuilen.
Het belooft mooi weer te worden, dus kom gezellig langs op zondag 19 juli tussen 12.00 uur en 18.00 uur!

Entree: 3 euro p.p (Duokaart 5 euro)

In verband met de maatregelen worden bezoekers geregistreerd. Dit betekent dat er naar je naam en telefoonnummer gevraagd wordt en er enkele vragen worden gesteld. Alle gegevens worden na twee weken op de juiste manier verwijderd.

•See you there!•

 

Vrijdag 24 en zaterdag 25 juli 2020: Gastro pop-up diner VrijAf

In de mooiste hal van Utrecht, Werkspoorkathedraal, organiseren wij op vrijdag 24 en zaterdag 25 juli intieme diners. Niet zomaar een diner, maar één op een adembenemende plek voor de (culinaire) avonturier.

Hoe ziet een avondje VrijAf eruit?
Een avondje VrijAf begint bij jou, jij voelt je lekker vrij om op slippers te komen met een korte broek, in maatpak met een bolhoed op, je haar in een knot of los over je schouders…....het maakt ons in ieder geval niet uit: wij vinden jou Af!

Een avondje VrijAf belooft sowieso een heerlijke beleving te worden: je wordt in de watten gelegd, vertroeteld, geprikkeld door muziek, poëzie, inspirerende beelden en tafeltheater…..tenminste als je dat wilt.

Want niets moet als je Vrij bent, toch?

Hier wil je bij zijn! Kijk voor meer informatie op www.vrijaf.com