Unieke vergaderlocatie in Utrecht

Oudegracht

Sfeervolle vergaderruimte

Midden in het centrum van Utrecht bij de karakteristieke Oudegracht kun je bij ons een vergaderruimte huren. Ook biedt ons café en restaurant plaats om rustig te vergaderen of een zakelijke lunch of bespreking te houden.

Sherylleysner_TheColorKitchen-0458

Vergaderruimte en vergaderarrangementen

Naast een vergaderzaal die ruimte biedt voor een gezelschap van max. 30 personen, is het ook mogelijk om een vergaderarrangement te bespreken. Voor de catering van je vergadering serveren wij maaltijden bereid met lokale en duurzame ingrediënten. Van een verse broodjeslunch met kom soep tot uitgebreid diner met bijpassende wijnen voor 2 tot 150 personen. Ook een ambachtelijk buffet of walking dinner verzorgen wij graag voor je.

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? We nodigen je graag uit voor een kopje eerlijke en lekkere koffie of thee om samen het evenement te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Zaalverhuur Oudegracht

Leslokaal

Ontspannen vergaderen op een centrale plek in Utrecht kan in onze zaal Leslokaal. De standaardopstelling van deze ruimte is de U-vorm met een maximum van 27 personen. Ook zijn andere inrichtingen mogelijk, zoals een theater-, cabaret- of carréopstelling.

Restaurant

Voor zowel grote als kleine groepen is ons restaurant een sfeervolle locatie voor een lunch, diner of borrel.

Cafe/bar

Lekker borrelen in ons karakteristieke café aan de Oudegracht. Ook een ontbijt, lunch of diner behoren tot de mogelijkheden.